Extraescolars

  • Psicomotricitat: Treballem a nivell motor. Treballem la motricitat fina, la motricitat general, les habilitats motrius i capacitats a través de diferents estils de circuits i d’establir una rutina, així com el treball del contingut curricular.

  • Esport a través de la música: Treballem molts aspectes motors (coordinació, equilibri, força flexibilitat, cognitius (atenció, memòria, creació de rutines…) i socioemocionals.
    Hi ha molt interès amb aquest tipus d’activitats per a persones amb diversitat funcional, ajuntar l’esport amb la música s’obté els beneficis de les dues disciplines, a més de aconseguir elevar els nivells de motivació i aspectes emocionals dins de l’activitat.

  • Multiesport: Es treballa, també activitats físiques, així com motrius, a través de portar a terme la pràctica de diferents esports en forma de jocs, per tal d’adaptar els exercicis i els esports al grup que es treballa.

  • Socialització a través de l’esport: Encara que totes les nostres activitats tinguin un component social molt gran, aquesta específicament està entesa per establí les relacions intrapersonals que hi ha tant en un grup reduït, com en la societat i a través de l’esport es poden reforçar tots aquells aspectes positius, que podem trobar a les interaccions.

  • Natació: Tenim 3 nivells de natació:

·Familiarització: part de la base per familiaritzar-se amb el medi per adquirí cada vegada més confiança i poder sentir-se còmode en el medi aquàtic, que és diferent del nostre.

· Iniciació: és el procés on el nen/na guanya confiança i habilitat suficient per a ser autònom al medi aquàtic.

· Perfeccionament: Treballem els aspectes tècnics i volum dins del marc d’un esport com és la natació, amb tots els seus beneficis que comporta.