Equip de treball

Rubén del Campo.

Graduat en la ciència de l’activitat física i l’esport.

Tècnic Superior d’activitats fisicoesportives.

Com a formació coplementaria destaquem, entre altres, cursos com el de vetllador, esport inclusiu enfocat a l’autisme i resolució de conflictes.

Amant de la natura també té el certificat TD1 de senderisme i cal destacar també que es entrenador de rudby (L2 WR).

Amb mes de 10 anys d’experiència en el sector de l’esport vinculat a la diversitat funcional, Rubén encapçala la secció esportiva de Afyd com a director esportiu.

Núria Garcia.

Graduada en la ciència de l’activitat física i l’esport.

Tècnica Superior d’activitats fisicoesportives.

Tècnica en conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural.

Com a formació complementària destaquem, entre altres cursos com el de vetlladora i el de gestions d’emocions.

Amb més de 5 anys d’experiència en el sector de l’esport vinculat a la diversitat funcional.

A més de la seva funció com a tècnica esportiva durant la setmana, també s’encarregarà de la gestió dels esdeveniments de l’entitat i coordinarà les sortides d’oci.

Ana Cubero.

Graduada en Fisioteràpia.

Formació en fisioteràpia pediàtrica i neurològica, destaquem entre altres, el curs de fisioteràpia pediàtrica (abordatge dels principals transtorns i patologies de la infancia), curs d’intervenció terapèutica neurològica en el pacient amb dany cerebral adquirit o el curs d’introducció al concepte Bobath per la valoració i tractament del nen amb alteracions sensorio-motores d’origen central. A més a més actualment està finalitzant el CFGS en educació infantil. També té el curs d’entrenadora de voleibol (nivell II).

Amb més de 6 anys d’experiència en el sector de la diversitat funcional, estarà com a tècnica i fisioterapeuta de l’entitat.

Zacarias Ferreira.

Actualment està cursant CFGS en integració social i el curs de gestió d’entitats i associacions.

Com a formació destaquem, entre d’altres, el curs de monitor de lleure i el de dinamitzador d’activitats poliesportives.

Amb més de 10 anys d’experiència en el sector infantil i 3 en el de la diversitat funcional, estarà com a tècnic esportiu a la nostra entitat.